EFTERMARKNAD

Vi hjälper dig!

Vi vill gärna hjälpa dig som kund hela vägen. Beroende på vad ditt behov är kan vi leverera allt ifrån enskilda reservdelar till ett fullt serviceavtal. Om du önskar tar vi på oss fullt serviceansvar via ett förmånligt serviceavtal där vi inspekterar din anläggning årligen och ser till att den är i toppskick. Vi har också möjlighet att felsöka och övervaka på distans om du väljer att aktivera den funktionen i vårt intelligenta styrsystem CPFE. 

Reservdelar

Hos oss på ITK Envifront finns alla tillbehör, filterkassetter, filterslangar och reservdelar som tillhör en modern filteranläggning. Vi har ritningar och dokumentation bevarade från leveranser ända sedan 50-talet. Det innebär att vi kan gå tillbaka till det ursprungliga dokumentet när en reservdel skall produceras. Vi har ofta bättre dokumentation om vår kunds reningsanläggning än de själva.

Oberoende om du har gamla anläggningar, det vi kallar legacyprodukter, eller om du har en helt ny anläggning, finns vi där för dig.

Service och serviceavtal

Vi är ett fullservicebolag. Vi kan alltså ta hand om hela processen från inspektion av din anläggning, leverans av aktuella reservdelar, installation av dessa och slutligen optimering av anläggningen efter driftsättning. Våra förmånliga serviceavtal ger dig som kund årliga inspektioner med efterföljande rapporter, rekommenderade åtgärder för att säkertställa att du uppfyller alla lagkrav och får en störningsfri drift, genomförande av åtgärder och övervakning av filterdrift.

Ring oss så hjälper vi dig!

Vid förfrågningar om service eller reservdelar vänligen kontakta vår reservdelsförsäljning:

Magnus Dahlin

Magnus Dahlin

Försäljning, reservdelar och inköp

magnus.dahlin@itk-envifront.se
Direkt: 0470 – 72 21 05
Mobil:  072 – 222 21 05

Fredrik Björkman

Fredrik Björkman

Försäljning

fredrik.bjorkman@itk-envifront.se
Direkt: 0470 – 72 21 07
Mobil:  070 – 910 40 06