KULTUREN VI BYGGER

Vi gör saker tillsammans!

Varje person är unik och kan med rätt omgivning utvecklas och växa. Vi som ägare tror att den bästa myllan för en sådan tillväxt är en kultur som uppmuntrar till eget ansvar, egna beslut, kreativitet och där vi har fantastiskt roligt på jobbet. En av våra viktigaste grundtankar är att vi krokar arm med varandra och gör saker tillsammans. Det genomsyrar allt vi är och gör. 

Vi är ett företag som kan lova varje medarbetare hårt arbete, att man måste våga sig utanför sin trygghetszon, att kunder ibland ställer orimliga krav och att många river och sliter i oss för att få svar samtidigt.

Vi kan också lova mycket skratt, grymt trevliga arbetskamrater som blir vänner och att vi kommer ha fantastiskt roligt under tiden. Vi bygger ett företag och en kultur där vi hjälps åt med det som behövs. Så även den som i grunden är konstruktör, projektledare eller säljare förväntas hjälpa till med andra saker när det behövs, för vi vinner och förlorar tillsammans.

Det återspeglar sig i hur vi har formulerat och lever efter vår gemensamma ledstjärna: ”Tillsammans levererar vi luftvårdsteknik i världsklass”.

Våra värderingar

Vi har som grupp formulerat det som redan ”sitter i väggarna”, det vi är och lever i vår vardag. Vi kallar det för vårt T.E.A.M.

Tillförlitlighet

När vi lovar varandra något så håller vi det. Vi är öppna och ärliga människor som hela tiden spelar rent. När man kontaktar oss ska man alltid kunna veta att vi säger som det är och att vi jobbar stenhårt på att hålla det vi lovar. Och skulle vi misslyckas med det försöker vi inte smita undan, utan löser problemen.

Engagemang

Det som alltid kännetecknar oss är engagemang, energi och hjärta. Vi gör inte saker av plikt, utan hoppar på utmaningar med glädje. För vi som grupp vet att vi är bra tillsammans och att vi tillsammans kan leverera och lösa det som behövs.

Ansvarstagande

Ska något vara klart innan deadline så jobbar vi tills det är klart. Och strular något ställer vi alltid upp. Vi är en grupp människor som är villiga att gå utanför vår trygghetszon och kompromissa med vår bekvämlighet för att hålla det vi lovar. Och vi gör det tillsammans, så att det skapar gemensamma upplevelser och erfarenheter.

Motivation

Varje dag vi kliver in över kontorets tröskel ska vi känna att det är roligt att vara på jobbet. Och självklart samma sak hos kund. Vi tycker att en guldkant på vardagen är viktig, så vi firar och gör saker tillsammans så fort vi har möjlighet. En egen personlig utveckling kombinerat med att vi som grupp växer och utvecklas skapar en grogrund för glädje.