JOBBA HOS OSS

Lediga tjänster

 

Vad kul att du är intresserad av att kika på lediga tjänster hos oss!
Här kan du läsa mer om de aktuella tjänster vi har just nu och se hur du ansöker men även göra en spontanansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vi söker nu en glad och flexibel servicetekniker till vårt härliga gäng!

Är du en erfaren och säljande servicetekniker som tycker det är roligt att lösa problem ute hos kund? Då kanske detta är jobbet för dig! 

Om rollen

Som servicetekniker hos oss är din huvudsakliga uppgift att tillhandahålla service, kontroll, felsökning och igångkörning (driftsättning/commissioning) på våra produkter ute hos kund. Detta innebär också att du är en viktig ambassadör och ansiktet utåt för ITK Envifront.
För rätt person finns möjlighet att ta en roll med större ansvar i en nära framtid.

Dina arbetsuppgifter är bland annat:

 • Genomföra på-plats-service, felsökning, igångkörning på våra produkter ute hos kund.
 • Genomföra service och kontroller på annan utrustning inom processventilation och rökgasrening, t ex patronfilter, fläktar, till/frånluftsaggregat osv.
 • Skriva service- och besöksrapporter och följa upp dessa. Dokumentera och skriva protokoll
 • Utföra service och underhåll på delar av utrustningen i vår egen fastighet Torven 3.
 • Vara behjälplig vid installationsarbeten och projektarbeten ute hos kund.
 • Skapa merförsäljning genom att hitta affärsmöjligheter vid besök hos kund, samt vid övriga kontakter med potentiella kunder.
 • Nära samarbeta med innesäljare/projektsäljare vad gäller offertskapande och att hitta potentiella projekt.

Rollen innebär frekventa resor inom Sverige, ibland även utomlands vid specifika projekt och som servicetekniker tycker du såklart det är kul att resa och träffa kunder.

Vill du vara med och leverera service i världsklass och lösa problem för kunder på stora industriella luftreningsprojekt så kan detta vara rollen för dig!

 

Din profil

För den här rollen behöver du ha hög teknisk, praktisk kompetens och ett stort intresse för service och kunder. Vi tror att du har erfarenhet av service i små eller stora anläggningsprojekt. Din förmåga att lösa tekniska problem är viktig, liksom att du tycker om att bygga och utveckla relationer. Vi värdesätter att du har en affärsmässig förståelse och intresse av att se nya affärsmöjligheter.

Vi värdesätter din kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga samt att du är en engagerad person som tar egna initiativ samt kombinerar detta med en ödmjuk inställning och nyfikenhet. Människor i din omgivning brukar beskriva dig som en positiv person med social kompetens, relationsbyggande och förmåga att jobba med många kontaktytor. Vi tror även att du motiveras av att arbeta i en varierande och dynamisk arbetsmiljö samt har ett intresse för att lösa kluriga problem.

Vi tänker att du:

 • Har några års erfarenhet som servicetekniker inom anläggning eller industri
 • Är tekniskt och praktiskt lagd, samt har ett säljande och lösningsorienterat sätt, både internt och mot kund
 • Har ordning och reda samt bra planeringsförmåga
 • Har lätt för att skapa bra samarbeten med kollegor, kunder och leverantörer
 • Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat
 • Har B-körkort
 • God datorvana
 • Teknisk utbildning är meriterande

Vad vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas, ta stort ansvar och jobba teambaserat med ett gott gäng som aldrig har långt till skratt. I våra projekt får vi möjlighet att bidra till en bättre miljö och säkerhet för många människor och företag. Vi har en stark tillväxt och som vi ser det oändliga möjligheter! Till sommaren flyttar vi in i nya, stora och fräscha lokaler med gott om plats för både kreativitet och social gemenskap. Till servicejobben kör du i vår nya fina servicebil.

Om oss

På ITK Envifront löser vi miljöproblem och ser till att vår värld blir en grönare plats att leva på. Nästan allt som har en skorsten släpper ut någon typ av partiklar och dofter som vi gärna vill ta bort. Dessa partiklar och ämnen påverkar både naturen och oss människor, så vårt arbete med att rena gaserna ger en direkt bättre miljö och levnadsvillkor. Sedan 2017 har vi levererat produkter som renar >1,5 miljoner m3 gas varje timme och avskiljer mer än 97 ton stoft varje dygn. Det tycker vi är värt att arbeta för och att fira när vi lyckas.

Välkommen till oss!

 

Placering och omfattning

Tjänsten är placerad i Växjö på Norremark i våra nya lokaler. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Ansökan

Känner du att du skulle trivas hos oss? Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till: rekrytering@itk-envifront.se

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Hanna Walleij på hanna.walleij@itk-envifront.se mobil +46 725 13 47 00 eller Försäljningschef Freddie Edqvist på freddie.edqvist@itk-envifront.se eller mobil +46 703 04 93 17

Mer info om oss hittar du på vår hemsida www.itk-envifront.se. Här kan du bland annat läsa om lyckade projekt, våra produkter och vår kultur. Välkommen att besöka oss!

Vi söker nu en driven Teknisk Projektledare
till vårt härliga gäng!

Relationer, projekt och teknik – låter det som den perfekta kombon för dig? Läs då genast vidare om rollen hos oss!

Som Teknisk projektledare på ITK Envifront AB ansvarar du för att planera, leda och driva stora kommersiella projekt mellan 3-150 miljoner inom luftreningsteknik för industriellt bruk, luftvårdsteknik i världsklass! Som projektledare hos oss är du involverad från offertstadie till order.
I din roll jobbar du tillsammans med många olika roller inom företaget men även kunder och leverantörer. Tillsammans löser vi de flesta problem och alla får bidra!


Om rollen

Som teknisk projektledare är det du som koordinerar och genomför arbetsuppgifterna och säkerställer att tidplanerna uppnås tillsammans med projektgruppen. Du kommer ha ett stort ansvar för planering och genomförande av projektaktiviteterna och säkerställer att de kan möta överenskomna kostnader, tekniska krav från kund, leveranser, dokumentation och tidplaner inom aktuellt projekt.

Resor inom Sverige förekommer ett par gånger i månaden och utomlands vid specifika projekt. Vid installation av dina projekt krävs en högre närvaro på site.

Vill du vara med och driva stora industriella luftreningsprojekt så kan detta vara rollen för dig!


Din profil

För den här rollen behöver du ha en god förståelse och ett stort intresse för teknik. Det är en stor fördel om du har jobbat med projektledning inom små eller stora anläggningsprojekt. Din förmåga att både planera och driva stora projekt är viktig, liksom att du tycker om att bygga och utveckla relationer. När du möter problem och utmaningar blir du snarare motiverad och taggad än uppgiven.

Vi värdesätter din kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga samt att du är en engagerad person som tar initiativ och skapar bästa förutsättningar för att nå uppsatta mål i ditt arbete, samt kombinerar detta med en ödmjuk inställning och nyfikenhet. Människor i din omgivning brukar beskriva dig som en person med god planeringsförmåga, relationsbyggande och förmåga att jobba med många kontaktytor. Vi tror även att du motiveras av att arbeta i en varierande och dynamisk arbetsmiljö samt har ett intresse för att leda och engagera andra.

Vi tänker att du:

 • Har en teknisk utbildning och erfarenhet som teknisk projektledare
 • Har en god planeringsförmåga
 • Är en förtroendefull ledare med styrka i att lyssna, koordinera och inspirera
 • Har erfarenhet av kommersiella projekt där vi sätter kundbehov i centrum
 • Affärsmässighet
 • Förmåga att läsa situationer och lösa problem
 • Är van att presentera projektstatus
 • Har lätt för att skapa bra samarbeten med kollegor, kunder och leverantörer
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • Har B-körkort

Vad vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas, ta stort ansvar och jobba teambaserat med ett gott gäng som aldrig har långt till skratt. I våra projekt får vi möjlighet att bidra till en bättre miljö och säkerhet för många människor och företag. Vi har en stark tillväxt och som vi ser det oändliga möjligheter! Till sommaren flyttar vi in i nya, stora och fräscha lokaler med gott om plats för både kreativitet och social gemenskap.

Om oss

På ITK Envifront löser vi miljöproblem och ser till att vår värld blir en grönare plats att leva på. Nästan allt som har en skorsten släpper ut någon typ av partiklar och dofter som vi gärna vill ta bort. Dessa partiklar och ämnen påverkar både naturen och oss människor, så vårt arbete med att rena gaserna ger en direkt bättre miljö och levnadsvillkor. Sedan 2017 har vi levererat produkter som renar >1,5 miljoner m3 gas varje timme och avskiljer mer än 97 ton stoft varje dygn. Det tycker vi är värt att arbeta för och att fira när vi lyckas.

Välkommen till oss!

Placering och omfattning

Tjänsten är placerad i Växjö på Norremark i våra nya lokaler. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Ansökan

Känner du att du skulle trivas hos oss? Ansök genom att skicka ditt CV och personliga brev till: rekrytering@itk-envifront.se

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Hanna Walleij på hanna.walleij@itk-envifront.se
mobil +46 725 13 4700

Eller Projektchef Henrik Marken på henrik.marken@itk-envifront.se eller mobil +46 706 96 9076

Välkommen med din ansökan!

Spontanansökan

Vi söker engagerade och passionerade medarbetare som vill utvecklas och vara med och göra skillnad för människor och miljö.

Är du:

 • En relationsorienterad och positiv person som gillar att jobba i team?
 • Problemlösare som trivs med utmaningar?
 • Vill vara med och skapa en bättre framtid?

Då kan du vara den vi söker!

Vi erbjuder:

 • En meningsfull och utmanande arbetsmiljö
 • Möjlighet att vara med och påverka
 • Chansen att göra en verklig skillnad

Hör av dig

Vi är alltid öppna för nya talanger. Skicka din ansökan och CV till hanna.walleij@itk-envifront.se redan idag!